sadaya Kategori

Busa buih Sunrise Ékonomis

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Busa buih Sunrise Ékonomis

Panonpoé Matahari WL-2 Umum PU

Panonpoé Matahari WL-2 Umum PU

Sunrise WL-2 General PU foam is a single-component, moisture-curing and self-expanding PU foam with a good price and quality ratio. It does not contain any propellant gases which are harmful to the ozone layer

  • Fitur

Description:

Sunrise WL-2 General PU foam is a single-component, moisture-curing and self-expanding PU foam with a good price and quality ratio. It does not contain any propellant gases which are harmful to the ozone layer

Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora

paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami