sadaya Kategori

Busa buih Sunrise Ékonomis

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Busa buih Sunrise Ékonomis

Panonpoé Matahari WL-1 Umum PU

Panonpoé Matahari WL-1 Umum PU

Sunrise WL-1 General PU foam is general 1-component insulation and construction polyurethane foam developed to make a seal between construction parts. Over-paintable.

  • Fitur

Description:

Sunrise WL-1 General PU foam is general 1-component insulation and construction polyurethane foam developed to make a seal between construction parts. Over-paintable.
|

Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora

paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami