sadaya Kategori

Silikon Silikon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Silikon Silikon

Sunrise YS-2000 Sipil keur Pintu sareng Windows

Sunrise YS-2000 Sipil keur Pintu sareng Windows

Produk standar: GB / T14683-2003
Shelf life:9 bulan di bungkus henteu dibuka dina tempat neundeun anu tiis sareng garing dina suhu di handap +25 ° C


  • Fitur
  • aplikasi

ciri

Hiji komponén, nétral sareng gancang curing, payus

Résistansi anu luhur ka suhu anu saé sareng rendah, parobihan épék dina suhu -50 ℃ -100 ℃

Tetep ka sepuh, ultraviolét, ozon sareng cai

Great adhesion to substrates such as glass, metal, ceramic, marble, granite and concrete, etc; non corrosive


Produk standar: GB / T14683-2003

hirup rak

9 bulan di bungkus henteu dibuka dina tempat neundeun anu tiis sareng garing dina suhu di handap +25 ° C


Sealing cavities between glass and frames

Sealing of construction connections and expansion joints

DIY application (automobiles, vessels, sheds and houses etc)


Taros Kami