sadaya Kategori

Silikon Silikon

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Silikon Silikon

Panonpoé Matahari YS-1001 Sértipitas Cuaca

Panonpoé Matahari YS-1001 Sértipitas Cuaca

Produk standar: GB / T14683-2003

Shelf life:9 months in unopened packing in a cool and dry storage place at temperatures below +25 °C


  • Fitur
  • aplikasi

ciri

Hiji komponén, nétral sareng gancang curing, payus

Résistansi anu luhur ka suhu anu saé sareng rendah, parobihan épék dina suhu -50 ℃ -100 ℃

Resistant to aging, ultraviolet, ozone and water

Great adhesion to most construction materials and great compatibility with other neutral silicone sealants

Produk standar: GB / T14683-2003

Rak hirup:

9 bulan di bungkus henteu dibuka dina tempat neundeun anu tiis sareng garing dina suhu di handap +25 ° C


Filling and sealing of small curtain wall, glass, aluminum plate, plastic steel and stone, etc

Installing of windows and doors, filling joints around glass and frames

Sealing in most indoor and outdoor decoration projects

DIY application (automobiles, vessels, sheds and houses, etc)


Taros Kami