sadaya Kategori

PU Foam Bersih

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam Bersih

Sunrise F140 langkung bersih

Sunrise F140 langkung bersih

  • Fitur
  • aplikasi

It is polyurethane foam cleaner and is used mainly to clean foam guns, hosepipes and excess uncured foam.



aplikasi:

1. Saatos nganggo busa PU, angkat tina buihna tiasa tina gun. Ngabersihan ti luar bedil heula. Nempatkeun nozzle leutik dina klep anu bersih. Tahan anu beresih tiasa tibalik sareng nyorong nozzle kanggo sina kaluar. Ngabersihan luar tina bedil sareng adaptor sekrup na dugi sadaya busa seger dipiceun.

2. Meneng céngkol tiasa kana bedil.

3. Tarik pemicu bedil sababaraha kali pikeun ngabersihan gun jero.

4. Anggo gun sareng parantos langkung bersih pikeun ngabersihan klep dina PU Foam tiasa.

5. Saatos ngabersihkeun bedil, tutup sakruput kalét kalayan macét.

6. Pikeun ngabersihan atanapi ngaleupaskeun busa seger, tingali undakan 1.


Taros Kami