sadaya Kategori

Busa Sunrise Standard PU

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Busa Sunrise Standard PU

Sunrise WL Umum PU busa

Sunrise WL Umum PU busa

Sunrise WL General PU foam is a high-quality single-component, moisture-curing and self-expanding aerosol polyurethane foam. It does not contain any propellant gases which are harmful to the ozone layer

  • Fitur

Description:

Sunrise WL General PU foam is a high-quality single-component, moisture-curing and self-expanding aerosol polyurethane foam. It does not contain any propellant gases which are harmful to the ozone layer

Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora

paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami