sadaya Kategori

Busa Sunrise Standard PU

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Busa Sunrise Standard PU

Panonpoé WK Low ékspansi PU busa

Panonpoé WK Low ékspansi PU busa

Sunrise WK Low Expansion PU foam is a high-quality single-component, moisture-curing and self-expanding aerosol polyurethane foam with stable quality and especially low expansion pressure for filling pressure-sensitive joints

  • Fitur

Description:

Sunrise WK Low Expansion PU foam is a high-quality single-component, moisture-curing and self-expanding aerosol polyurethane foam with stable quality and especially low expansion pressure for filling pressure-sensitive joints

Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora

paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami