sadaya Kategori

Produk PU Foam-Premium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Produk PU Foam-Premium

Panonpoé F181 Sadaya Usum PU

Panonpoé F181 Sadaya Usum PU

Sunrise F181 All Season PU foam is a one-component, self-expanding, ready to use polyurethane foam with highest stable quality, suitable for even most demanding users and rough conditions.

  • Fitur

Description:

Sunrise F181 All Season PU foam is a one-component, self-expanding, ready to use polyurethane foam with highest stable quality, suitable for even most demanding users and rough conditions.

Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora

paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami