sadaya Kategori

Produk PU Foam-Premium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Produk PU Foam-Premium

F290 Kayu PU busa

F290 Kayu PU busa

F290 Wood PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam which has higher bonding strength and can tightly agglutinate door frame and wall and has stable foam.


  • Fitur

F290 Wood PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam which has higher bonding strength and can tightly agglutinate door frame and wall and has stable foam.


Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora


paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami