sadaya Kategori

Produk PU Foam-Premium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>PU Foam>Produk PU Foam-Premium

F185 busa salju Winter

F185 busa salju Winter

F185 busa PU busa busa nyaéta komponén anu salah, ngembangkeun diri, busa siap dianggo busa anu tiasa tahan pisan suhu -5 ℃ kalayan ngalaksanakeun kinerja anu alus sareng kakuatan beungkeutan anu saé.

  • Fitur

F185 busa PU busa busa nyaéta komponén anu salah, ngembangkeun diri, busa siap dianggo busa anu tiasa tahan pisan suhu -5 ℃ kalayan ngalaksanakeun kinerja anu alus sareng kakuatan beungkeutan anu saé.

Bidang aplikasi

Pamasangan sareng penebat panto sareng jandéla

Fixasi panél témbok, papan insulasi, ubin hateup

Ngeusian liang sareng sela, insulasi tina mendi

Thermo sareng insulasi sora
|

paket

750 ml, 12 kaléng dina kotak.

600ml, 500ml sareng 300ml sayogi


Taros Kami