sadaya Kategori

MS Sealant

Anjeun aya didieu : Imah>barang>MS Sealant

SMP 801M Silane Dirobih Seueur Sipet anti Anti-Cacing

SMP 801M Silane Dirobih Seueur Sipet anti Anti-Cacing

  • Fitur
  • aplikasi

SMP 801M silane dirobih jangka panjang anti-cairan sealant mangrupikeun komponén tunggal, cet, anti polusi sareng penyembuhan lembab. Éta ngasingkeun jangka panjang rupa-rupa kapang sareng baktéri sareng gaduh tahan super sareng tahan résistén. Éta gaduh adhesion anu unggul pikeun kalolobaan bahan wangunan.



Aplikasi: kedap gabungan sareng beungkeutan sakitar bumbung; sendi kedap dina panel interior; lem bebas paku kanggo kaca spion sareng panél interior; beungkeutan ubin sareng lantai; sendi di sabudeureun alat; sendi kedap sakitar semén serat témbok témbok témbok sareng windows., jsb.

Taros Kami