sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F315-03

Panonpoé Matahari Foam Gun F315-03

  • Fitur

Panonpoé F315-03

Bedil plastik na nilon

Teflon coating on adapter

Integrated brass barrel, which can increase foam expansion

With longer useful life

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami