sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F315-02

Panonpoé Matahari Foam Gun F315-02

  • Fitur

Panonpoé F315-02

Bedil plastik na nilon

Teflon coating adapter

Laras waja karat

Electroplating nozzle

Handy design

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami