sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F315-01

Panonpoé Matahari Foam Gun F315-01

  • Fitur

Panonpoé F315-01

Nylon plastic rifle body

Adaptor éléktroplasi

Laras waja karat

Can well and accurately control the flow

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami