sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F308-03

Panonpoé Matahari Foam Gun F308-03

  • Fitur

Panonpoé F308-03

Bedil logam

Palapis adaptor Teflon

Laras kuningan terintegrasi, anu tiasa ningkatkeun ékspansi busa

Ergonomic handle, very comfortable during using

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami