sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F308-02

Panonpoé Matahari Foam Gun F308-02

  • Fitur

Panonpoé F308-02

The surfaces of rifle body, adapter, and barre; are all treated with Teflon.

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami