sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F300-01

Panonpoé Matahari Foam Gun F300-01

  • Fitur

Sunrise F300-01

Bedil logam

Teflon coating adapter

Integrated brass barrel, which can increase foam expansion

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami