sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F200-02

Panonpoé Matahari Foam Gun F200-02

  • Fitur

Panonpoé F200-02

Bedil logam

Palapis Teflon dina adaptor

Laras kuningan terintegrasi, anu tiasa ningkatkeun ékspansi busa

New plastic material with moderate hardness

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton


Taros Kami