sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F113-02

Panonpoé Matahari Foam Gun F113-02

  • Fitur

Rifle body and handle,
Adaptor éléktroplasi
Stainless steel tube with electroplating nozzle
Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton


Taros Kami