sadaya Kategori

Foam Gun

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Foam Gun

Panonpoé Matahari Foam Gun F110-01

Panonpoé Matahari Foam Gun F110-01

  • Fitur

Panonpoé F110-01

Zinc alloy metal rifle body

Adaptor éléktroplasi

Stainless steel barrel with one dimension

Better sealing effect

Pembungkusan éléktronik: 20 PCS / karton

Taros Kami