sadaya Kategori

Propil Company

Anjeun aya didieu : Imah>Tentang Kami>Propil Company

Sunrise Chemical Industrial Co, Ltd (Shanghai Yusheng Sealing Material Co, Ltd) nyaéta perusahaan berteknologi tinggi ISO9001-2015 anu khusus pikeun nganalisa sareng ngamekarkeun aplikasi téknologi napel sareng kedap. Kami henteu ngan frontrunner dina manufaktur elém, tapi ogé salah sahiji produsén busa busa terbesar di Cina. Visi perusahaan nyaéta ngawangun brand global sareng janten basa produksi kelas dunya napel.

Sunrise Chemical Industrial ngagaduhan dua basis produksi pelekat modéren anu aya di propinsi Shanghai sareng Shandong, China, kalebet wewengkon 70,000 méter pasagi sareng dilengkepan jalur produksi otomatis otomatis anu diimpor ti Éropa.

Sunrise Chemical Industrial ngagaduhan manajemén produksi anu lengkep sareng sistem jaminan kualitas. Kami ngagaduhan ngagaduhan sertipikat sistem kualitas ISO 9001-2015. Salaku pamimpin pasar dina napel sareng busa PU, kami parantos kabuktian tiasa masihan palanggan kalayan produk kualitas luhur konsisten.

Sunrise Chemical Industrial's brand "SUNRISE" meunang reputasi anu luhur sareng kasadaran merek dina industri saatos ampir 20 taun pangwangunan. Produk kami ngagaduhan rupa-rupa daérah aplikasi, sapertos konstruksi, hiasan bumi, komponén éléktronik, manufaktur mobil, transportasi rel, sareng sajabana ti éta, busa SUNRISE PU tetep diteruskeun di pasar konstruksi luhur.

Produk SUNRISE dijual di seluruh dunya ka langkung ti 50 nagara, sapertos Jerman, Amérika Serikat, Rusia, Jepang, Koréa Kidul, India sareng Dubai. Éta ogé dianggo sacara lega dina seueur proyek ageung, sapertos Pusat Olahraga Nasional Beijing, pusat budaya EXPO World, Menara Jinmao, Tomson Riviera, Graces Villa, Star River, Bandara Internasional Pudong, Pusat Keuangan Internasional di Beijing, Citibank sareng Gedong Federal Rusia. sareng parantos nampi koméntar anu saé ti para nasabah.

Kami ngarepkeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé pikeun industri kimia babarengan sareng anjeun, réréncangan abdi.