Të gjitha kategoritë

Sunrise Ekonomike shkumë PU

Ti je ketu : home>Produkt>PU shkumë>Sunrise Ekonomike shkumë PU

Sunrise WL-1 Shkumë PU e Përgjithshme

Sunrise WL-1 Shkumë PU e Përgjithshme

Sunrise WL-1 General PU foam is general 1-component insulation and construction polyurethane foam developed to make a seal between construction parts. Over-paintable.

  • karakteristika

Përshkrim:

Sunrise WL-1 General PU foam is general 1-component insulation and construction polyurethane foam developed to make a seal between construction parts. Over-paintable.
|

Fusha e aplikimeve

Instalimi dhe izolimi i dyerve dhe dritareve

Fiksimi i paneleve të mureve, bordeve izoluese, pllakave të çatisë

Mbushja e vrimave dhe boshllëqeve, izolimi i nyjeve

Termoizolimi dhe izolimi i zërit

paketë

750 ml, 12 kanaçe në një kuti.

600 ml, 500ml dhe 300ml është në dispozicion


Na kontaktoni