Të gjitha kategoritë

Sealant silikoni

Ti je ketu : home>Produkt>Sealant silikoni

Sunrise YS-2100 Sealant anti-i butë

Sunrise YS-2100 Sealant anti-i butë

Standardi i Produktit: GB / T14683-2003

Shelf life:9 months in unopened packing in a cool and dry storage place at temperatures below +25 °C


  • karakteristika
  • Aplikacion

Karakteristikat

Kurimi me një komponent, neutral dhe i shpejtë, i përshtatshëm

Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta, ndryshim i vogël i karakteristikave në temperatura -50 ℃ -100

Water-proof and wind-proof

Mould-proof, easy to clean

Resistant to ozone, ultraviolet and weathering

Neutral, environment-friendly

Standardi i produktit: GB / T14683-2003

jeta raft

9 muaj në paketim të pa hapur në një vend të freskët dhe të thatë në temperaturë nën +25 ° C


Installation of kitchen wares and sanitary wares; water-proof and mould-proof sealing

Filling and sealing of concrete, glass, marble, aluminum plate and metal, etc

Installation of doors, windows and glass

Suitable for most indoor and outdoor construction materials


Na kontaktoni