Të gjitha kategoritë

Pastrues shkumë PU

Ti je ketu : home>Produkt>Pastrues shkumë PU

Pastrues Sunrise F140

Pastrues Sunrise F140

  • karakteristika
  • Aplikacion

It is polyurethane foam cleaner and is used mainly to clean foam guns, hosepipes and excess uncured foam.Aplikacion:

1. Pasi të keni përdorur shkumë PU, hiqni shkumën nga arma. Pastroni së pari pjesën e jashtme të armës. Vendosni grykën e vogël në valvulën e kutisë më të pastër. Mbajeni pastruesen mund të jetë kokëposhtë dhe shtyeni grykën që ta pastroni pastruesin. Pastroni pjesën e jashtme të armës dhe përshtatësin e saj të vidhave derisa të hiqet i gjithë shkuma e freskët.

2. Vidhosni kutinë e pastruesit mbi armë.

3. Tërhiqni këmbëzën e armës disa herë për të pastruar armë brenda.

4. Përdorni armë me kutinë më të pastër për të pastruar valvulën në kanaçe PU.

5. Pas pastrimit të armës, mbyllni vidhën e rregullimit në drejtim të akrepave të orës.

6. Për pastrimin ose heqjen e shkumës së freskët, shihni hapin 1.


Na kontaktoni