Të gjitha kategoritë

Product PU Foam-Premium

Ti je ketu : home>Produkt>PU shkumë>Product PU Foam-Premium

Shkumë F654 65L PU

Shkumë F654 65L PU

F654 65L PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam with the highest stable quality and increased output, suitable for even most demanding users and rough conditions.

  • karakteristika

F654 65L PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam with the highest stable quality and increased output, suitable for even most demanding users and rough conditions.

Fusha e aplikimeve

Instalimi dhe izolimi i dyerve dhe dritareve

Fiksimi i paneleve të mureve, bordeve izoluese, pllakave të çatisë

Mbushja e vrimave dhe boshllëqeve, izolimi i nyjeve

Termoizolimi dhe izolimi i zërit

paketë

750 ml, 12 kanaçe në një kuti.

600 ml, 500ml dhe 300ml është në dispozicion


Na kontaktoni