Të gjitha kategoritë

Shkumë PU-Premium Produkti

Ti je ketu : home>Produkt>PU shkumë>Shkumë PU-Premium Produkti

F290 shkumë druri PU

F290 shkumë druri PU

F290 Wood PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam which has higher bonding strength and can tightly agglutinate door frame and wall and has stable foam.


  • karakteristika

F290 Wood PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam which has higher bonding strength and can tightly agglutinate door frame and wall and has stable foam.


Fusha e aplikimeve

Instalimi dhe izolimi i dyerve dhe dritareve

Fiksimi i paneleve të mureve, bordeve izoluese, pllakave të çatisë

Mbushja e vrimave dhe boshllëqeve, izolimi i nyjeve

Termoizolimi dhe izolimi i zërit


paketë

750 ml, 12 kanaçe në një kuti.

600 ml, 500ml dhe 300ml është në dispozicion


Na kontaktoni