Të gjitha kategoritë

Shkumë PU-Premium Produkti

Ti je ketu : home>Produkt>PU shkumë>Shkumë PU-Premium Produkti

F186 shkumë PU dimërore

F186 shkumë PU dimërore

F186 PU Winter PU shkumë PU është një shkumë poliuretani me një përbërës, vetë-zgjerues, i gatshëm për përdorim i cili mund të durojë temperaturë shumë të ulët -10 ℃ me performancë të mirë zgjeruese dhe forcë të shkëlqyeshme të lidhjes.

  • karakteristika

F186 PU Winter PU shkumë PU është një shkumë poliuretani me një përbërës, vetë-zgjerues, i gatshëm për përdorim i cili mund të durojë temperaturë shumë të ulët -10 ℃ me performancë të mirë zgjeruese dhe forcë të shkëlqyeshme të lidhjes.


Fusha e aplikimeve

Instalimi dhe izolimi i dyerve dhe dritareve

Fiksimi i paneleve të mureve, bordeve izoluese, pllakave të çatisë

Mbushja e vrimave dhe boshllëqeve, izolimi i nyjeve

Termoizolimi dhe izolimi i zërit

paketë

750 ml, 12 kanaçe në një kuti.

600 ml, 500ml dhe 300ml është në dispozicion


Na kontaktoni