Të gjitha kategoritë

Shkumë PU-Premium Produkti

Ti je ketu : home>Produkt>PU shkumë>Shkumë PU-Premium Produkti

F185 shkumë PU dimërore

F185 shkumë PU dimërore

F185 Winter PU foam PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam which can endure very low temperature -5 ℃ with good expanding performance and excellent bonding strength.

  • karakteristika

F185 Winter PU foam PU foam is a one-component, self-expanding, ready-to-use polyurethane foam which can endure very low temperature -5 ℃ with good expanding performance and excellent bonding strength.

Fusha e aplikimeve

Instalimi dhe izolimi i dyerve dhe dritareve

Fiksimi i paneleve të mureve, bordeve izoluese, pllakave të çatisë

Mbushja e vrimave dhe boshllëqeve, izolimi i nyjeve

Termoizolimi dhe izolimi i zërit
|

paketë

750 ml, 12 kanaçe në një kuti.

600 ml, 500ml dhe 300ml është në dispozicion


Na kontaktoni