Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 892 Sealant i modifikuar me dy përbërës të parafabrikuar në ndërtim silani

SMP 892 Sealant i modifikuar me dy përbërës të parafabrikuar në ndërtim silani

  • karakteristika
  • Aplikacion

SMP-892 ndërtimi i parafabrikuar sealant i modifikuar me silane është dy përbërës, i lyer, eko-miqësor, pa tretës shëron në temperaturën e dhomës dhe ka ngjitje të shkëlqyeshme në shumicën e substrateve. Përdoret gjerësisht në mbylljen e murit të jashtëm në ndërtesa parafabrikate dhe lidhjen e materialeve të ndërtimit.

Aplikimi: nënshkrimi i papërshkueshëm nga uji i murit të jashtëm në ndërtimin parafabrikate, etj. ndërtesat e larta.

Na kontaktoni