Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 881 Ndërtim i Parafabrikuar Silan Sealant i modifikuar

SMP 881 Ndërtim i Parafabrikuar Silan Sealant i modifikuar

  • karakteristika
  • Aplikacion

Fabrikës së parafabrikuar me strukturë të parafabrikuar SMP881 është ndryshuar në një temperaturë dhome dhe ka ngjitje të shkëlqyeshme në pjesën më të madhe të substrateve. Përdoret gjerësisht në mbylljen e murit të jashtëm në ndërtesa parafabrikate dhe lidhjen e materialeve të ndërtimit.

Aplikimi: Mbushja dhe mbyllja e murit të jashtëm në ndërtimet parafabrikate, lidhja e materialit ndërtimor, siç është lidhja e qelqit, qeramikës, aluminit, betonit.

Na kontaktoni