Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 859 Sealant silikoni i modifikuar në dysheme Silane

SMP 859 Sealant silikoni i modifikuar në dysheme Silane

  • karakteristika
  • Aplikacion

SMP859 Sealant i modifikuar në Silane në dysheme është një sealant me një përbërës dhe ngjitet si ngjitës. Isshtë bërë nga rrëshirë e modifikuar silane e modifikuar. Ka performancë të mirë nënshkrimi dhe fleksibilitet, pa gërryerje dhe ndotje në sipërfaqen e bazës. Ajo tregon ngjitje të mirë me një larmi materialesh bazë siç janë betoni dhe druri.

Aplikimi: Kati i ngurtë druri, dysheme e përbërë, dysheme e përbërë me shumë shtresa.

Na kontaktoni