Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 853 Nail Sealant i Modifikuar Falas Silane

SMP 853 Nail Sealant i Modifikuar Falas Silane

  • karakteristika

SMP853 Nail Free Silane Sealant Modifikuar është një sealant me një përbërës me forcë të lartë të lidhjes. IIt është i përshtatshëm për t'u përdorur. Produkti është prodhuar nga rrëshirë e modifikuar silane e importuar dhe është jo toksike, dhe pa erë irrituese, formaldehide, benzeni, toluene dhe ksileni. Tregon ngjitje të shkëlqyeshme në pajisjet e kuzhinës dhe banjës, dru, qelqe, mur çimento, mermer në mur guri, dysheme, pllakë qeramike, kornizë plastike alumini, rafte mallrash, korniza fotografish, etj.


Na kontaktoni