Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

Sealant i modifikuar me silane me lidhje të lartë SMP 835

Sealant i modifikuar me silane me lidhje të lartë SMP 835

  • karakteristika
  • Aplikacion

Sealant i modifikuar me silane i lidhjes së lartë SMP835 është një mjet përbërës një përbërës dhe shëron në temperaturën e dhomës. Nuk përmban vaj silikoni, formaldehid, toluen, ksilen dhe diizocyanate toluene dhe mund të përdoret në ambiente të mbyllura.

Aplikimi: Lidhja e pajisjeve, drurit, produkteve prej qelqi, murit të betonit, gurit, dyshemesë dhe materialeve të tjera të ndërtimit.

Na kontaktoni