Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 825 Silane modifikuar Sealant polimer për Windows dhe dyer

SMP 825 Silane modifikuar Sealant polimer për Windows dhe dyer

  • karakteristika
  • Aplikacion

Sealant polimer i modifikuar me silane MP825 për dritare dhe dyer është një përbërës, ngjyrosës, me temperaturë dhome, që mund të shërohet me forcë silikoni të modifikuar. Isshtë eko-miqësor dhe pa ndotje. Naftësa e shëruar është elastomer i nxehtë / rezistent ndaj të ftohtit i cili ka vetitë e pastrimit të shkëlqyeshëm të ujit, shtrirjes nga -40 në 80 dhe ngjitje të shkëlqyeshme pa nevojën e veshjes bazë. Produkti është veçanërisht i mirë për instalimin e dritareve dhe dyerve të klasës së lartë.

Aplikimi: Vulosja e përbashkët e dyerve dhe dritareve të ndërtesave të klasave të larta, instalimi i dritareve dhe dyerve të çelikut prej alumini alumini, thyerja e urës dhe kornizat e dritareve të xhamit, bodrifikimi i qeramikës së qelqit, materialeve alumin dhe betonit.

Na kontaktoni