Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 811S guri Silane Sealant i modifikuar

SMP 811S guri Silane Sealant i modifikuar

  • karakteristika
  • Aplikacion

Sealant i modifikuar me silane prej guri SMP811S është një sealant me një komponent dhe rezistent ndaj motit. Madeshtë bërë nga lëndët e para të importuara, dhe është jo-toksike, jo ndotëse dhe jo-irrituese pasi nuk përmban asnjë formaldehid, benzen, toluen ose ksilen. Sealant ka zgjatueshmëri të mirë dhe shtrëngim të ujit. Shëron në temperaturën e dhomës dhe formon një elastomer rezistent ndaj të ftohtit, rezistent ndaj nxehtësisë dhe jo korroziv pas shërimit. Ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj motit, anti-plakje, rezistencë ndaj rrezatimit ultraviolet, rezistencë ndaj ozonit dhe rezistencë të lartë të temperaturës, dhe mund të përdoret në -40 ° C deri 80 ° C me elasticitet të mirë. Mund të përdoret në ngjitës jo strukturor ndaj rezistencës së motit dhe në mbylljen e mureve të perdes me granit mermeri prej guri, mureve të perdesve të panelit prej alumini dhe projekteve të strukturës metalike.


Aplikimi: Lidhja pa strukturë dhe nënshkrimi i murit me perde të granitit me pllaka mermeri, muri perde me pllaka alumini dhe inxhinieritë e strukturës metalike


Na kontaktoni