Të gjitha kategoritë

MS Sealant

Ti je ketu : home>Produkt>MS Sealant

SMP 801M Silane e modifikuar Long-term Sealant Anti-myk

SMP 801M Silane e modifikuar Long-term Sealant Anti-myk

  • karakteristika
  • Aplikacion

SMP 801M silane e modifikuar për një kohë të gjatë, anti-myk sealant është një përbërës i vetëm, ngjyrosës, kundër ndotjes dhe lagështimit shërues. Ka izolim afatgjatë të mykut dhe baktereve të ndryshme dhe ka rezistencë super të papërshkueshëm nga uji dhe myk. Ka ngjitje superiore në shumicën e materialeve ndërtimore.Aplikimi: nënshkrimi dhe lidhja e përbashkët rreth çative; nënshkrimi i nyjeve në panelet e brendshme; zam pa gozhdë për pasqyra dhe panele të brendshme; lidhja e pllakave dhe dyshemeteve; nyje rreth pajisjeve; nyje që vulosin rreth paneleve dhe dritareve të murit të jashtëm të fibrës së çimentos., etj.

Na kontaktoni