Të gjitha kategoritë

Ngjarje

Ti je ketu : home>Lajme>Ngjarje

Lajme

Sunrise mbajti kongresin vjetor të vitit 2019

Time: 2020-03-23 Klikime: 95

Sunrise mbajti kongresin vjetor të vitit 2019

Më 27 Dhjetor 2019, Sunrise mbajti kongresin vjetor të vitit 2019. Menaxheri ynë i përgjithshëm, Z. Tang, shikoi përsëri punën e vitit 2019 dhe shikoi përpara për zhvillimin e ardhshëm të kompanisë.

Vallëzuam dhe kënduam. Të gjithë kemi kaluar një kohë të mirë.