Kabeh Kategori

Silicone Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>Silicone Sealant

Sunrise YS-2000 Sealant kanggo Pintu lan Windows

Sunrise YS-2000 Sealant kanggo Pintu lan Windows

Standard Produk: GB / T14683-2003
Shelf life:9 wulan ing kemasan sing durung dibuka ing papan panyimpenan sing adhem lan garing ing suhu ngisor +25 ° C


  • fitur
  • aplikasi

Ciri

Siji-komponen, netral lan ngobati cepet, trep

Rintangan kanggo suhu sing dhuwur lan sithik, owah-owahan cilik karakteristik ing suhu -50 ℃ -100 ℃

Resistant to aging, ultraviolet, ozone and water

Great adhesion to substrates such as glass, metal, ceramic, marble, granite and concrete, etc; non corrosive


Produk standar: GB / T14683-2003

gesang beting

9 wulan ing kemasan sing durung dibuka ing papan panyimpenan sing adhem lan garing ing suhu ngisor +25 ° C


Sealing cavities between glass and frames

Sealing of construction connections and expansion joints

DIY application (automobiles, vessels, sheds and houses etc)


Contact Us