Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 892 Rong Komponen Prefabricated Konstruksi Silane Modifikasi Seal

SMP 892 Rong Komponen Prefabricated Konstruksi Silane Modifikasi Seal

  • fitur
  • aplikasi

SMP-892 konstruksi prevabricated silane diowahi segel yaiku rong komponen, bisa dicet, mesra alam, pelarut ing suhu kamar lan adhem banget kanggo paling akeh substrat. Iki digunakake kanthi nutup ing tembok njaba ing bangunan prefabricated lan ikatan bahan bangunan.

Aplikasi: kedap anti banyu eksternal ing konstruksi prefabricated, esp. bangunan dhuwur.

Contact Us