Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 881 Konstruksi Prefabricated Silane Modifikasi Seal

SMP 881 Konstruksi Prefabricated Silane Modifikasi Seal

  • fitur
  • aplikasi

Pembinaan prefabrikasi silane modifikasi prefabrikasi yaiku salah sawijining komponen, cetakan, mesra alam, pelarut, lan ora ana ing suhu ruangan, lan adhesion sing apik kanggo paling akeh substrat. Iki digunakake kanthi nutup ing tembok njaba ing bangunan prefabricated lan ikatan bahan bangunan.

Aplikasi: Isi lan nutup ing tembok njaba ing konstruksi prefabricated, ikatan bahan bangunan, kayata iketan saka kaca, keramik, aluminium, konkrit.

Contact Us