Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 859 Floor Silane Modifikasi Silicone Modifikasi

SMP 859 Floor Silane Modifikasi Silicone Modifikasi

  • fitur
  • aplikasi

Sealant modifikasi SMP859 Lantai Silane minangka komponen siji lan segara sing padha karo tempel. Iki digawe saka resin silane sing diimpor. Nduwe kinerja lan fleksibel kedap sing apik, ora ana karat lan polusi menyang permukaan dasar. Iki nuduhake adhesion sing apik kanggo macem-macem bahan dhasar kayata beton lan kayu.

Aplikasi: Solid kayu, lantai komposit, lantai komposit multi-lapisan.

Contact Us