Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 857 Silane Modifikasi Keramik Modifikasi Otomatis

SMP 857 Silane Modifikasi Keramik Modifikasi Otomatis

  • fitur
  • aplikasi

Juru perak keramik SMP 857 sing diowahi saka silane yaiku pelekat sing kaya komponen kaya jubin keramik. Iki digawe saka bahan baku sing diimpor. Ora ngemot bau beracun, gangguan, formaldehida, benzena, toluena utawa xylene. Iku gampang digunakake lan nduweni resistensi banyu lan kinerja ikatan. Nggunakake teknologi konstruksi lapisan ultra-tipis lan ora nguwasani papan. Nduwe keluwesan tartamtu, sing dhasar ngatasi masalah retak, hollows, shedding lan bocor. Iki minangka produk ikatan sing cocog kanggo bata vitrified, bata antik, mozek, marmer, watu gawean lan watu alam.



Aplikasi: ikatan bata vitrified, bata antik, mikeik, marmer, watu gawean lan watu alam.

Contact Us