Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 853 Sealant Silane Modifikasi Kuku Gratis

SMP 853 Sealant Silane Modifikasi Kuku Gratis

  • fitur

Sealant modifikasi SMP853 Nail Free Silane minangka segara komponen kanthi kekuatan ikatan dhuwur. IIt trep kanggo nggunakake. Produk digawe saka resin sing diowahi silane lan ora beracun, lan ora ana ambu ora enak, formaldehida, benzene, toluene lan xylene. Iki nuduhake adhesi banget ing piranti dapur lan jedhing, kayu, gelas, tembok semen, marmer tembok watu, lantai, jubin keramik, pigura plastik aluminium, rak barang, pigura gambar, lsp.


Contact Us