Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 835 Sealant Silane Modifikasi Tinggi

SMP 835 Sealant Silane Modifikasi Tinggi

  • fitur
  • aplikasi

S sealant modifikasi silane sing diowahi SMP835 minangka salah sawijining komponen sealant lan ngobati ing suhu kamar. Ora ngemot minyak silikon, formaldehida, toluena, xylene lan diisocyanate toluene lan bisa digunakake ing jero ruangan.

Aplikasi: Ikatan hardware, kayu, produk kaca, tembok beton, watu, lantai lan bahan bangunan liyane.

Contact Us