Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 825 Sealants Polymer sing diowahi Silane kanggo Windows lan Pintu

SMP 825 Sealants Polymer sing diowahi Silane kanggo Windows lan Pintu

  • fitur
  • aplikasi

Senyawa polimer polimer sing diowahi saka siluman MP825 kanggo jendhela lan lawang minangka komponen siji, bisa dicet, suhu suhu segel silyl sing diowahi. Iku sing ramah lingkungan lan polusi. Sealant ngobati panas / tahan panas elastomer sing duwe bukti-bukti banyu, ekstensibilitas saka -40 ℃ nganti 80 ℃, lan adhesion sing apik banget tanpa butuh lapisan dhasar. Produk apik banget kanggo nginstal jendhela lan lawang kelas ndhuwur.

Aplikasi: Sealing lawang lan jendhela bangunan kelas dhuwur, instalasi jendela baja plastik lan aluminium alloy, jembatan aluminium, lan bingkai jendhela, boding keramik kaca, bahan aluminium lan konkrit.

Contact Us