Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

Watu Sealants SMP 811S

Watu Sealants SMP 811S

  • fitur
  • aplikasi

Sealant watu silane SMP811S minangka salah sawijining komponen lan cuaca bukti laut. Iki digawe saka bahan sing diimpor, lan ora beracun, ora polutan lan ora ngganggu amarga ora ana formaldehida, benzene, toluene, utawa xylene. Sealant duweke ekstensitas lan banyu nyenyet. Iki nambani ing suhu kamar lan mbentuk elastomer sing tahan panas, tahan panas lan ora corrosive sawise ngobati. Duwe tahan cuaca, anti-tuwa, resistensi UV, resistensi ozon lan resistensi suhu dhuwur, lan bisa digunakake ing -40 ° C nganti 80 ° C kanthi elastisitas sing apik. Bisa digunakake ing adhesive tahan cuaca lan strukture tembok tirai granit marmer watu, tembok panel aluminium lan struktur struktur logam.


Aplikasi: Ikatan lan ora nutup tembok tembok langsir granit watu, tembok piring aluminium lan insinyur struktur logam


Contact Us