Kabeh Kategori

MS Sealant

Sampeyan kene: Omah>Product>MS Sealant

SMP 801M Silane Ngowahi Sealant Anti-mildew Long-term

SMP 801M Silane Ngowahi Sealant Anti-mildew Long-term

  • fitur
  • aplikasi

Silap SMP 801M silane sing diowahi anti-cendawan jangka panjang minangka komponen tunggal, bisa dicet, anti-polusi lan penyembuhan penyembuhan kelembapan. Dhewe duwe macem-macem jangka panjang macem-macem jamur lan bakteri lan tahan tahan anti banyu lan cendhek. Wis adhesion sing unggul kanggo bahan bangunan sing paling akeh.



Aplikasi: segara sambungan lan iketan ngubengi payon; sendi kedap ing panel interior; lem bebas kuku kanggo kaca spion lan panel interior; ikatan kothak lan jubin; sendi ing peralatan; sendi disegel ing sekitar tembok tembok semen lan windows., dll.

Contact Us