Kabeh Kategori

Acara

Sampeyan kene: Omah>News>Acara

News

Tanduran sunrise nganakake rapat olahraga

Wektu: 2021-01-18 Hits: 10

Kanggo nambah sugeng hiburan para karyawan lan nambah semangat tim perusahaan, pabrik Sunrise sing berbasis ing provinsi Shandong nganakake rapat olahraga ing wulan November 2020. Rapat olahraga kasebut nduwe total rolas acara kayata "tug-of-war", " balon ", lan" nyebul lilin ".

气球

mlaku ing balon

Tiup lilin

candle blowing


三 足

balapan sikil limang


All plant staff participated in the sports meeting and had a good time.