Kabeh Kategori

Acara

Sampeyan kene: Omah>News>Acara

News

Sunrise nganakake konvènsi taunan 2019

Wektu: 2020-03-23 Hits: 95

Sunrise nganakake konvènsi taunan 2019

Tanggal 27 Desember 2019, Sunrise nganakake konvènsi taunan 2019. Manajer umum kita, Pak Tang, nuli kerja ing taun 2019 lan nate maju ing pangembangan perusahaan.

We njoget lan nyanyi. Kabeh wektu iku apik.